tiistai 10. toukokuuta 2011

Luppion lumo...

Lähipiiri tietää että en ole mitään kirjoittajatyyppiä (mielummin luen sujuvasti muiden tekstiä), mutta nyt on tehtävä poikkeus. Pakko hieman hehkuttaa...Eli Tornion päässä avattiin ulkokiipeilykausi Äitienpäivänä boulderointireissulla Luppiovaaraan. Mukana siis Outi ja Oulun vahvistus Jenni sekä allekirjoittanut + toisessa autossa sitten oli kasa kurre miehiä (mutta ei niistä enempää).


Aurinko helli hipiää ja fiilis oli korkealla! Oli kertakaikkisen hienoa päästä hypistelemään kalliota pitkän talven jälkeen ihan mimmi porukalla. Kiivettiin tietty hetkessä sormenpäät kipeäksi, joten oli ihan ”pakko” fiilistellä ihanaa kevätilmaa välillä kahvikupin äärellä ja puida henkeviä. Puhuttin naisten kanssa suorittamisesta; miksi aina pitää vain suorittaa ja suorittaa? Monesti kiipeilykin menee liian totiseksi. Itselleni kiipeily on keino rentoutua ja saada ajatukset pois perus oravanpyörästä ja saada energiaa sekä jaksamista arkeen. Uskon, että se on monelle muullekin se päätavoite.


Eli muistetaan kuitenkin nauttia ja rentoutua kalliolla ja jättää turha suorittaminen muihin tilanteisiin. Kiitos Outille ja Jennille huipusta kesäkauden aloituksesta ja oikein hyviä ja turvallisia kesäkiipeilyjä kaikille!!! T:Ellu, Tornio

P.S.Allekirjoittanut ja Outi kävi tänäänkin fiilistelemässä Luppiossa ja yrkkäsi turistisektorin Dr. Pepperiä, mutta ei se vieläkään antautunut :) Projekti jatkuu...:)

2 kommenttia: